top of page

Dr. Cristina Obreja - Omul

In viata jucam diverse roluri cu care uneori chiar ajungem sa ne identificam. Conform cu acestea, as putea spune despre mine ca sunt medic stomatolog, femeie de afaceri, trainer, mama, sotie, dar...nu aceasta este esenta

Sunt un spirit aflat intr-o calatorie frumoasa, dar temporara pe Pamant, la fel ca si voi. Constienta fiind de acest lucru, mi-am propus sa folosesc acest timp limitat pe care il am la dispozitie aici pentru a creste, a cunoaste, a experimenta si a ma dezvolta cat mai mult. In fiecare zi invat cate ceva, de la copiii mei, pacienti, familie si prieteni, mentori, de la Viata, in general.

 

Am inteles ca in aceasta Calatorie schimbarea este singura constanta si am invatat sa o imbratisez.

 

Nu mai caut siguranta, ci evolutia. Certitudinile sunt relative si prefer sa dansez in ploaie decat sa ma ascund intr-un colt confortabil, la caldura. Am trecut prin multe experiente in cei peste 40 de ani de viata si toate au avut un scop, un sens minunat: de a ma slefui, de a ma face sa stralucesc mai tare si pentru toate acestea sunt recunoscatoare.

Recunostinta este un exercitiu pe care il fac zilnic si pe care vi-l recomand.

 

Iertarea, de asemenea, si fata de sine si fata de ceilalti. Entuziasmul imi inlocuieste cafeaua de dimineata iar bucuria este o stare naturala pe care o cultiv constant si o primesc din plin in prezenta copiilor mei.

Oriunde ma aflu, sunt 100% prezenta si orice as face sunt 100% implicata. Asta este regula mea de viata. Nu lucrez cu jumatati de masura.

Nu am venit aici sa salvez pe nimeni, fiindca fiecare se salveaza singur. Dar simt ca pot sa inspir si sa ajut, asa ca fac asta cu tot sufletul. Cumva, simt ca acesta este modul prin care eu imi implinesc menirea si imi aduc aportul la crearea unei lumi mai bune.

 

Acestea fiind spuse, ma bucur ca sunt aici cu voi si sper ca prezenta si sfaturile mele sa va fie de folos.

 

Va imbratisez cu drag!

Dr. Cristina Obreja
Transparent.png
png-transparent-computer-icons-symbol-icon-design-pin-miscellaneous-pin-address.png
Adresa: Str. Frumoasa, nr 42A, Sector 1, Bucuresti
5285833-call-calling-communication-outgoing-call-phone-phone-call-icon-phone-call-png-512_
Mail symbol.png
youtube-logotype.png
bottom of page